Mitähän siitäkin tulee, kun kissabloggaajat jättävät kissansa ja näppäimistönsä ja päättävät kokoontua? Oikein hyvähän siitä tuli, kun päivä oli lauantai 18.10. ja paikkana Suomen ensimmäinen kissakahvila.blogitapaaminen_tampereen_kissakahvilassa
 

 

Tamperelaisen Kissakahvila Purnauskiksen ovet ovat vielä parin viikon ajan kiinni, mutta kissabloggaajat pääsivät siis tutustumaan paikkaan jo ennakkoon. Ja Kissakas sopi Tassulinna-blogin Tuijan kanssa jo ennakkoon, että sana tai pari tapaamisesta kerrotaan myös täällä Kissakkaassa. No niin Tuija, kerro hieman lisää.

 

- Idea taisi olla minun tai Pirkon, en muista, mutta kaikki kunnia menee ehdottomasti Elämää ja elämyksiä -blogin Pirkolle, koska hän kaiken sopi, järjesti ja koolle kutsui. Meitä oli kai 12 ihmistä Vantaa-Viitasaari-akselilta, suurin osa Tampereen ympäristöstä, mutta sen tiedän varmasti että siellä oli 4 kissaa!

kissakahvilan_evo-kissa

 

Kuten eräs bloggaaja postauksessaan kertoo, huippukokous oli kyseessä. Vaan mitä lokakuisena lauantaina oikein tapahtui? Olkaapa hyvä, arvoisat kissabloggaajat:

 

Autuas olo: Purnauskis

Elämää ja elämyksiä: Kissakahvila Purnauskis, Tampere

Huusholli: Kissakahvilassa kotinurkilla

Häivähdys Purppuraa: Vierailu Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa

Käpälämäen kuulumisia: Tampereella kissamaisissa fiiliksissä...

Naukulan kerho: Purnauskis

Suvikumpu: Huippukokousuutisia

Tassulinna: Purnauskis

 
KUVAT:
Tassulinna-blogi
 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita