Kissakas, tuo kissanmielisten pahvilaatikko verkossa, ihastuttaa lukijoitaan ja tykkääjiään monenmoisella kissoihin liittyvällä - eikä vähiten kissakuvilla. Kissakkaan Facebook-sivulla julkaistiin vuonna 2014 lähes 450 kuvaa, osa kerran ja jokunen useampaan otteeseen. Mitkä niistä ovat kaikkein tykätyimpiä? Se selviää nyt.

Tarkoitus oli listata kymmenen eniten peukkuja saanutta kuvaa. Vaan toisin kävin. Hyviä, parhaita ja vallan erinomaisia kuvia on niin paljon, että listasta tuli pidempi ja kattavampi. Siispä tervetuloa ihastelemaan Kissakkaan FB-sivun 20 tykätyimmästä kuvasta!


20.
Maaritilla oli leivontapäivä. Lokakuun 20. päivä Kissakkaassa julkaistiin kuva leipomuksista, jotka ihastuttivat Kissakas-väkeä 306 tykkäyksen verran.

maaritin_tykatyt_leivonnaiset


19.
Joulukuun yhdeksännen päivän ilta oli selvästi mustien kissojen ilta. Joukon ikuistamat Saara, Minni ja Leevi saivat 309 peukkua pystyyn.


joukon_mustat_kissat
18.
Uno oli numero yksi kinkkuvahti, kun Sarin ikuistama kuva julkaistiin Kissakkaassa jouluaattona klo 00.09. Hienosti kerätty tykkäyksiä, Uno, kaikkiaan 314 kappaletta.


kinkkuvahti_uno


17.
Olisikohan Rasti - aarretta näkyvissä -blogin Riikka arvannut, että hänen kissakassikuvansa saisi Kissakkaassa 315 tykkäystä? Tämä kuva jos mikä houkuttelee Kissakkaan Käsityöt kissoja täynnä -juttuun.

kissakassit

 


16.
Kaksi kuvaa, kaksi - tai oikeastaan kolme - erilaista kissaa ja tykkäyksiä niillä tismalleen saman varran eli 324.

Esitellään ensiksi Susannan Joppe, joka näyttäytyi ensimmäisen kerran lokakuussa ja sai silloin 138 peukkua pystyyn. Joppe teki paluun Kissakkaan FB-sivulle joulukuun 13. päivä ja se kannatti. 324 tykkäyksen Joppe valloittaa nyt ja pentuna! 

nykyjoppe_ja_pentujoppe


Jaettu kuudestoista sija tykätyimpien kissakuvien listalla on puoliksi Jopen ja puoliksi Neiti Ylpön. Annin täplikäs bengalineito ihastutti pitkin vuotta aina Kissakkaan perustamisesta eli maaliskuusta viimeisimpään esiintymiseen vuonna 2014 eli joulukuun 12. päivänä. Perjantai oli silloin hurjaakin hurjempi, sillä ropisihan tykkäyksiä melkoinen määrä, 324 kappaletta.

hurjantai_ylppo
 


15.
Tätä ihanampaa takkakuvaa on vaikea löytää. No, ei tarvitsekaan löytää, sillä tykätty sellainen on tässä. Satu ikuisti kissansa Harmin ja Riesan ja Kissakas julkaisi sen lokakuisena tiistaina. Myös Kissakas-väki ihastui kuvaan 336 tykkäyksen verran.

harmi_ja_riesa_takan_aaressa14.
Marraskuun viimeisenä päivänä Kissakkaan FB-sivulla komeili sen päivän nimipäiväsankari Antti Railio ja tietysti kissan kera. Jouko otti kuvan edellisenä keväänä, kun laulaja esiintyi Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistyksen tilaisuudessa. Tämä parivaljakko keräsi hienosti 343 tykkäystä.

antti_railio_ja_kissa13.
Joulukuun yhdeksännestä päivästä lähtien Kissakkaassa jännättiin, mahtaako Raakkel malttaa odottaa aattoon saakka. Kiitos Sessu kivasta kuvasta, joka sai 346 tykkäystä.

raakkel_ja_joululahja


12.

Randu ja Tikru ovat konkareita Kissakkaan Facebook-sivulla. Ensimmäisen kerran kaksikko näytti ja käytti jälkihurinaohjelmataitonsa heinäkuussa ja keräsi lähes 100 tykkäystä. Toinen tuleminen tapahtui 10. syyskuuta ja silloin 109 peukkua nousi yläasentoon. Onneksi Randu ja Tikru palasivat Kissakas-väen keskuuteen joulukuun alkupuolella, sillä silloin tästä kuvasta tykättiin 364 tykkäyksen verran.

tiskikonekaksikko
11.
Kyllä Janita tiesi, mikä Kissakas-väkeä ihastuttaa marraskuun loppupuolella. Kun kuvassa on kyttääjäkolmikko eli Nemo, Luca ja Koda, ei ole mikään ihme, että tykkäysten määrä on hienosti 371.

kyttaajakolmikkoJa seuraavaksi pääset ihastelemaan kymmentä tykätyintä kissakuvaa!


10.
On joulukuun 17. päivä. Se on Katto Kassisen onnenpäivä. Silloin Seinäjoen seudulla sijaiskodissa elelevä kissa pääsi omaan uuteen kotiin. Joukon ottama kuva ihastutti 379 tykkäyksen verran.

katto_kassinen_kuvassa9.
Niemi-Kapeen tilan kissa on selvästikin juhla- ja teemapäivien katti. Tai sitten tästä kissasta tykätään erityisen paljon "erityispäivinä". Otetaanpa esimerkiksi lokakuun ensimmäinen, jolloin vietettiin heijastinpäivää. Tämä "heijastin" sai Kissakkaan lukijoilta yli sata tykkäystä. Ja entäs miten kävi itsenäisyyspäivän hämärtyessä iltaan? Monessa kodissa sytytettiin kaksi kynttilää, niin Kissakkaassa loisti tällainen kissa. Tykkäyksiä hienosti 381 kappaletta.

niemi-kapeen_hehkuvasilmainen_kissa


8.
Joulukuu  ja jouluvalmistelut. Nooran ottama kuva Vilhosta oli kissaihmisten mieleen, eikä ihme. Vilhon joulutoimet keräsivät mahtavat 395 tykkäystä.

vilhon_joulutoimet


7.
Eletään marraskuun loppupuolta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasarja päättyi televisioissa. Kissakkaassa tanssit saatiin kunnolla käyntiin, kiitos Vladimir Punikin. Tämä punaisen kissan tango keräsi 399 tykkäystä. Hienoa!

vladimir_punikin_tykatty_tango6.
Marraskuun 11. päivän tykätyimmässä kuvassa ja Kissakkaan koko vuoden kuudenneksi tykätyimmässä kuvassa on toisenlainen kissa. Helin musta valoa tuova ulkokissa sai upeat 423 tykkäystä.

musta_ulkokissa


5.
Dolly, oi Dolly! Ensimmäisellä hurmauskerralla lokakuussa tästä kissasta tykkäsi yli 200 ihmistä. Aikaa kuluu ja Dolly on uudemman kerran esillä Kissakkaan FB-sivulla ja päivämäärä on tuolloin 6. joulukuuta. Jos Linnan juhlien puvut vakuuttivat, niin kyllä Dollykin teki samoin, ja Tarjan ikuistama kuva sai mainiot 426 tykkäystä.

dolly_verhoutuu4.
Pekka
ja muut piparikissat pääsivät esille joulukuun 18. päivä, kun Kissakkaan FB-sivulle tuli tällainen kansikuva. Siitä pidettiin 495 tykkäyksen verran. 

piparikissakansikuva


Aikamoisia kissakuvia, vai mitä? Vaan nyt, hyvät kissaihmiset, jäljellä on vielä kolme kuvaa.


3.
Kissakas otti hienoisen varaslähdön ja toivotteli pari päivää ennen vuoden vaihtumista uusia vuosia. 541 tykkäystä sai tällainen kuva:

uuden_vuoden_toivotus


2.

Tuutti-kissalle terveisiä! Olet kissa, joka sai Kissakkaan lukijoilta toiseksi eniten tykkäyksiä, upeat 607 peukkua pystyssä. Tanjalle kiitos näin mahtavasta kuvasta. Ei pöllömpää, ei pöllämpää!

tuutti_aivan_pollona


1.
Ja sitten tykätyimmistä kuvista se kaikkein tykätyin. Kissakkaan FB-sivulla oltiin sitä mieltä, että tämä otos on 612 tykkäyksen arvoinen. Onnittelut kuvaajalle eli Tiinalle ja kuvattavalle eli Onnille! Just vaihdettujen lakanoiden lumo, ei sille kerta kaikkiaan voi mitään.

onni_ja_lakanoiden_lumo

 

Kiitos kissanmielisille tykkääjille vuodesta 2014!


Ps.
Jos kuvien tykkäysmäärät ovat muuttuneet sitten tässä mainitun, niin sehän tarkoittaa sitä, että niistä tykätään yhä ja edelleen. Ja se on mukavaa se!

 

Kommentit  
+1 # Hannele Eriksson 25.01.2015 17:16
En käytä Facebookia mutta lähetän täten vähintään 100 ns tykkäysta jokaiselle kuvalle!
Sonjan matte
Ilmoita ylläpidolle
0 # Tiina Jokela 02.01.2016 23:01
Harmi ja Riesa :) Pikkusiskollani oli täsmälleen
saman nimiset kissat!
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita