Suomalainen Morrr käynnisti keväällä blogi- ja karttapalvelun, jossa käyttäjät voivat etsiä ja jonne he voivat lisätä lemmikkiaiheisia kohteita. Tämän syksyn aikana sivusto on laajentunut ja nyt se koostuu kolmesta osa-alueesta, jotka ovat Näytä kartalla, Smart Petcare ja blogit.nainen_ja_kissa

 

- Morrr ei varsinaisesti myy mitään tuotetta, vaan se on markkinapaikka. Siellä lemmikinomistaja kohtaa kaikki ne, joilla on palveluita lemmikeille ja niiden omistajille. Haluamme tehdä lemmikinomistajan elämästä helpompaa ja auttaa häntä pitämään parempaa huolta lemmikeistään, luonnehtii Morrrin markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Estlander

 

Karttapalvelu ehdottaa lemmikkiaiheisia paikkoja, kuten eläinlääkäreitä, kouluttajia, lemmikkihoitoloita, lemmikkiystävällisiä kahviloita ja ravintoloita. Käyttäjät voivat ilmaiseksi ehdottaa karttaan uusia kohteita ja antaa arvioita niistä.

 

- Haluamme tarjota myös pienyrittäjille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita. Asiakkaat puolestaan voivat käydä antamassa palautetta. Näin yrittäjille on kanava, joissa tyytyväiset asiakkaat voivat kertoa palvelusta, lähettää valokuvia ja antaa arvosanan siitä, millainen edellinen visiitti heidän mielestään oli. Hauskaa olisi, jos Morrrista tulisi lemmikinomistajien TripAdvisor.

 

Kartalta on mahdollista etsiä myös koirien ja kissojen kasvattajia ja kasvattajat voivat ehdottaa itseään kartalle.

 

Uusin Morrrin palvelu on tekoälyyn ja eläinlääkäreiden vastauksiin perustuva Morrr Smart Petcare Advisor powered by IBM Watson. Siinä käyttäjä voi kysyä lemmikkinsä terveyteen liittyviä kysymyksiä. Palvelu ymmärtää puhekielen ja kysymyksen ja antaa sitten vastauksen.

 

Maria Estlander kertoo, että Smart Petcare Advisoria tehdään yhdessä kognitiivisen tietokoneen, IBM:n Watsonin, kanssa. Näin se antaa tarkempia vastauksia kuin verkon hakukoneet.

 

- Tällä hetkellä Smart Petcare vastaa englanniksi kysyttyihin koirien terveyttä koskeviin kysymyksiin. Kissat tulevat mukaan ensi vuoden alussa, hän lupaa.


kissa_lepailee_polvien_paalla
 

 

Sivustolle on myös koottu asiantuntijoiden artikkeleita ja lemmikkiaiheisia blogeja. Suurin osa sisällöstä liittyy koiriin.

 

- Jos on kiinnostusta blogata kissoista tai ehdottaa kissoihin liittyviä haastateltavia ja asiantuntijoita, mielellämme otamme ehdotuksia vastaan ja täydennämme kissasisältöä.

 

Morrrin käyttökielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Karttapalvelu toimii tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa.

 

- Haluamme luoda Morrrista uuden areenan lemmikkikeskustelulle unohtamatta laadukasta sisältöä, joka on sopivasti faktaa ja kevyttä luettavaa, Morrrin markkinointi- ja viestintäjohtaja kuvailee.

 

 

 

Morrr verkossa, Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Pinterestissä


KUVAT: Morrr

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita