Lemmikinomistajat satsaavat yhä enemmän lemmikkiensä hyvinvointiin ja harrastuksiin. Brändituotteiden valikoima onkin melkoinen, mutta jotain puuttuu, jotain viimeisiin surullisiin hetkiin.


Näin mietittiin Unifier Oy:ssä. Nyt tuusulalainen yritys on lanseerannut uuden lemmikkieläinten hautaustuotesarjan.

 

- Tuotteidemme idea syntyi, kun oli mahdotonta löytää korkealaatuisia, esteettisiä ja ekologisia hautaamistuotteita lemmikkieläimille. Lemmikkieläimet ovat meille sydänasia ja haluamme tuotteillamme antaa arvoa ja kunnioitusta kuoleman kohdatessa, kertoo Unifierin myynti- ja markkinointijohtaja Olli-Pekka Kinnunen.

 

Arkkumallisto Kehto ja uurnamallisto Lehto ovat Suomessa suunniteltuja ja käsityönä tehtyjä. Kierrätyskuidusta ja ekologisista materiaaleista valmistetuilla arkuilla on pieni hiilijalanjälki ja ne ovat maatuvia.


lemmikkiarkku_auki


 

Arkkujen ja uurnien designissa on huomioitu se, että ne eivät viesti kuolemasta.

 

- Lempeämmällä lähestymistavalla tuotteisiin on tuotu pyöreitä muotoja, joten ne ovat helposti lähestyttäviä eivätkä ne ole pelottavia tai surullisia.

 

Ekologisuuden ja esteettisyyden lisäksi tuotteiden kehitysprosesissa on huomioitu helppokäyttöisyys ja turvallisuus.

 

- Kehto kestää myös julkisen kuljetuksen, sillä menehtyneitä lemmikkieläimiä kuljetetaan usein krematorioiden noutamina tai julkisessa liikenteessä, toteaa Kinnunen.

 

Kehto-tuoteperheessä on kaksi sarjaa: pienlemmikit (1,5 kiloon asti) ja suuret lemmikit (80 kiloon asti). Kaikkiaan arkkuja on kuusi eri kokoa ja ne on tarkoitettu poltto- tai maahautaamiseen. Lehto-tuoteperhe on tarkoitettu lemmikin tuhkan säilyttämiseen tai sen voi haudata maahan. Uurnia on kolme eri kokoa.


unifierin_tuotteita


 

Tilastokeskuksen mukaan Suomessa vuonna 2012 oli yli miljoona lemmikkieläintä. Arvioiden mukaan noin 10 prosenttia lemmikeistä menehtyy vuosittain.

 

Unifierin kotisivulle pääset täältä


 

KUVAT:

Unifier Oy
 

Ps.

Psykoterapeutti Antti Silvola pitää kerran viikossa sururyhmää lemmikkinsä menettäneillä. Lue Kissakkaan juttu Psykoterapeutti lemmikkinsä menettäneelle: "Kaikki puhuminen auttaa ja puhua pitääkin".

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita