Kissakas ilahdutti ja ihastutti Facbookissa mitä moninaisimmilla kissa-aiheisilla päivityksillä. Vuoden 2015 aikana julkaistiin myös yli 260 kissakuvaa ja tässä ovat niistä kaikkein tykätyimmät otokset.

 

 


20.

Juha ikuisti ja Kissakas jakoi 14. päivä maaliskuuta Tahvon aatokset. Eli että se meni tuonne päin. Uskottava on – ja tykättävä myös, sillä 445 peukaloa nousi tuonne eli ylös päin pystyyn.


Tahvon_tuonne_pain

 

 

19.

Tammikuun 12. päivä vietettiin Pussaa punapäätä -päivää. Kissakkaan FB-sivulla oli pussausvalmiudessa Äänekosken yksi kuuluisin punapää Vladimir Punikki. Pusuja tai no ainakin tykkäyksiä tuli 447 kappaletta.


pussaa_punapaata_vladimir_punikki

 

 

18.

Ensimmäinen päivä lokakuuta säihkyttiin ja oltiin hyvin näkyviä, sillä vietettiinhän silloin heijastinpäivää. Se näkyi säihkeenä Niemi-Kapeen tilalta – ja 457 tykkäyksenä.

 

heijastinpaiva_kissakkaassa


 

17.

"Kissat, nuo elegantit ja kauniit eläimet." Näin tuumaili Anni, kun Urponsa ikuisti. Vähintään 459 henkilöä Facebookissa oli samaa mieltä.

 

elegantti_urpo16.

Sanoilla "Olipa kerran Suvi" alkoi kuvaan liittyvä päivitys 7. päivä elokuuta ja jatkui sitten näin: "joka käänsi koko kodin ympäri ja etsi ja etsi. Olipa myös Pippuri, joka viimein ja lopulta löytyi." Jos tykkäyksien määrä on sama kuin Pippurin löytäneiden määrä, niin 477 on se lukema.

 

pippuri_kaapissa


 

15.

Äsken esittelyssä oli elegantti ja kaunis Urpo. Nyt Urpo tekee paluun ja on litteääkin litteämpi. Annin ottama kuva ja Urpon litteys siinä sai 485 tykkäystoimintoa aikaiseksi.


littea_urpo
 

Ps. Kuvan kommenteissa Anni esittelee samaisen lättäpyllyn, joka muuntautuu helposti myös pallopyllyksi.

 

 

14.

Nimi on enne ainakin tässä tapauksessa: Lumi tykkää lumitöistä. Ja Ollin ottamasta kuvasta tykättiin niin että 495 peukaloa nousi ylös.

 

lumi_lumitoissa

 

 

13.

Litteydestä olikin jo aiemmin puhetta ja toukokuun 18. päivä julkaistussa kuvassa samanmoiset elkeet ovat myös Pojulla. Christinalle kiitos kuvasta, joka keräsi mainiot 515 tykkäystä.

 

pahvilaatikko_ja_poju_litteina


 

12.

Huhtikuussa Kissakas vieraili PetExpossa Helsingin Messukeskuksessa. Sieltä löytyi rapsutettavaa, ihasteltavaa, ihmeteltävää – ja totta kai silitettävää. Kissakas-väki tykkäsi tästä kuvasta 532 tykkäyksen verran.

 

saa_silittaa


 

11.

Kerrankin kuva, jossa ei ole kissan kissaa. 556 tykkäsi - ja ajatteli omaa kissaa.

 

laatikkotesti

 


10.

Mikä yhdistelmä: juhannus, kissa, kissankarvat ja mansikat! Ne kaikki yhdessä ja samassa kuvassa keräsivät 568 tykkäystä. Kiitos Tiikerililjan kissalan Elinalle ihanasta otoksesta!
 

juhannuksena_kissankarvoja

 

 

9.

Marraskuun kuudentena vuonna 2015 vietettiin Nenäpäivää. Kissakkaassa tuo päivä oli tietenkin kissannenäpäivä. Ajankohtainen kuva sai 592 tykkäystä ja kuvan kommentteihin tuli Facebookin hienoin kissannenäkokoelma = yli 100 erilaista kissannenäkuvaa.

kissannenapaiva

 

 

8.

Se oli se päivä, kun Irja lähti kauppaan ja jätti kuivatut kissanminttukimput odottelemaan pöydälle jatkokäsittelyä. Taunon tekosista tykättiin Kissakkaan Facebook-sivulla 626 tykkäyksen verran.


taunon_tekoset

 

 

7.

Hannan ottaman kuvan mahtavan tykkääjämäärän (635 kpl) kunniaksi kuvan julkaisupäivä eli 19.2. voisi todellakin olla kansallinen tai jopa kansainvälinen Viihdy laatikossa -päivä. Taavi ainakin voisi olla mielissään.

taavi_laatikossa

 

 

7.

Huomasitkos, tämä on toinen numero seitsemän? Sarin kissanharjauslopputuloskuvasta tykättiin tismalleen saman verran kuin äskeisestä Taavin kuvasta. Niin, Sari harjasi ja harjasi ja harjasi – ja Kissakkaassa tykättiin ja tykättiin ja tykättiin.

 

harjattu_kissa
 

 

6.

Viime vuonna tammikuun kolmantena julkaistiin kuva kissasta, jolla ei ole laikkuja eikä täpliä vaan kravatti. Sekös ihastutti 677 tykkäyksen verran.


manulla_on_kravatti

Ps. Manun kravatti innosti Kissakkaassa niin paljon, että lopulta Kylli kirjoitti lukijoille ohjeen kissasukkiin, joissa komeilee kravatti-Manu.

 

 

5.

Kyllä Katjalla kamera oli suunnattuna oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Ruoka-aikaan kuvatut Tisha, Misse, Antsa ja Rosine ihastuttivat kaikkiaan 683 Kissakkaan tykkääjää.

kissojen_ruoka-aika

 

 

 

4.

Ja kun ruokailut on ruokailu, on ansaitun ruokalevon aika. Markolla oli tarjota todistusaineistoa Lissun levosta. Kissakkaassa tykättiiin ja kovasti: 730 tykkäystä.

 

lissun_ruokalepo

 

 

3.

Dolly-kissa on melkoinen tapaus. Vuonna 2014 se keräsi hurjasti tykkäyksiä ja vielä hurjempi oli suosio vuonna 2015. Tarjan ikuistama kuva sai nyt 738 peukaloa pystyasentoon. 


dolly_ikkunassa

 

 

 

2.

Niinkin voi käydä, että vuoden toiseksi viimeisenä päivänä julkaistu kuva on koko vuoden toiseksi tykätyin kuva. Monella – ainakin 994:llä – on tämä vuosi kehräystä täynnä.

uusi_vuosi_ja_kissankarva

 

 

1.

Hienoa Hanna! Löytöeläintalosta dementiakotiin rekrytoitu Hanna-kissa ja Kirsin kirjoittamat kuulumiset olivat Kissakkaassa erittäin tykättyjä. Ensimmäinen kuva ja tarina julkaistiin Kissakkaan FB-sivulla 19.11. ja tykkäyksiä on huimat 2 313 kappaletta! Sama kuva tuoreempien kuulumisten kera julkaistiin joulupäivänä ja silloin tykättiin mahtavat 813 kertaa. Hyvä Hanna! Kissakkaassa niin kovasti tykätään sinusta!


dementiakodin_hanna

 

Kiitos ja kehräys kaikille tykkääjille! Pidetään peukut valmiina myös tänä vuonna.
 

 

Ps.

Ei ollenkaan hassumpia ja hullumpia ole myöskään vuoden 2014 tykätyimmät kuvat. Niiden pariin pääset tätä kautta.

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita