Error - Virhe
  • Tämän näkymän sivupohja ei ole käytettävissä. Ota yhteys sivuston ylläpitoon.

Kissabloggaajat huippukokoustivat Tampereella

Mitähän siitäkin tulee, kun kissabloggaajat jättävät kissansa ja näppäimistönsä ja päättävät kokoontua? Oikein hyvähän siitä tuli, kun päivä oli lauantai 18.10. ja paikkana Suomen ensimmäinen kissakahvila.blogitapaaminen_tampereen_kissakahvilassa
 

 

Tamperelaisen Kissakahvila Purnauskiksen ovet ovat vielä parin viikon ajan kiinni, mutta kissabloggaajat pääsivät siis tutustumaan paikkaan jo ennakkoon. Ja Kissakas sopi Tassulinna-blogin Tuijan kanssa jo ennakkoon, että sana tai pari tapaamisesta kerrotaan myös täällä Kissakkaassa. No niin Tuija, kerro hieman lisää.

 

- Idea taisi olla minun tai Pirkon, en muista, mutta kaikki kunnia menee ehdottomasti Elämää ja elämyksiä -blogin Pirkolle, koska hän kaiken sopi, järjesti ja koolle kutsui. Meitä oli kai 12 ihmistä Vantaa-Viitasaari-akselilta, suurin osa Tampereen ympäristöstä, mutta sen tiedän varmasti että siellä oli 4 kissaa!

kissakahvilan_evo-kissa

 

Kuten eräs bloggaaja postauksessaan kertoo, huippukokous oli kyseessä. Vaan mitä lokakuisena lauantaina oikein tapahtui? Olkaapa hyvä, arvoisat kissabloggaajat:

 

Autuas olo: Purnauskis

Elämää ja elämyksiä: Kissakahvila Purnauskis, Tampere

Huusholli: Kissakahvilassa kotinurkilla

Häivähdys Purppuraa: Vierailu Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa

Käpälämäen kuulumisia: Tampereella kissamaisissa fiiliksissä...

Naukulan kerho: Purnauskis

Suvikumpu: Huippukokousuutisia

Tassulinna: Purnauskis

 
KUVAT:
Tassulinna-blogi
 

Lisää kommentti