Lontoolainen katusoittaja ja samaisen kaupungin kaduilla elänyt kissa ystävystyvät. Tästä tosielämän tarinasta kirjoitettu kirja Streetcat Bob hurmasi monet ympäri maailmaa. Suomeksi Katukatti Bob – kissa joka muutti elämäni ilmestyi keväällä 2014. Mutta mitä James Bowenille ja Bobille sittemmin tapahtui?

 

bobin_maailman_kansikuva

Sen voi lukea odotetusta Bobin maailma -kirjasta, joka ilmestyi suomeksi helmikuussa 2015 sekä paperisena versiona että e-kirjana. Uutukaisessa James Bowen jatkaa kertomustaan kaksikon elämästä siitä mihin edellinen kirja päättyy.

 

Alkuperäisteos on nimeltään The World According to Bob ja sen on suomentanut – kuten ensimmäisenkin Bob-kirjan – Kimmo Paukku.

 

Tietoa Bobin maailma -kirjasta ja näytteen siitä voit lukea #kirja-sivulta ja kaikkein tuoreimmat Jamesin ja Bobin kuulumiset löytyvät parivaljakon uusilta nettisivuilta (englanniksi). 

Ps.
Kissakkaassa oli maaliskuun ajan kilpailu: millaisia kirjoja Kissakkaan lukijoista ja tykkääjistä ja heidän kissoistaan syntyisi. Lue mielenkiintoiset kirjaideat täältä. Vastanneiden kesken arvottiin Bobin maailma -kirjoja.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita