Rietillä on kaikki hyvin – ja ilmeisesti myös kissan omistajalla Heimo Vesalla. Tai niin hyvin kuin Fingerporissa voi vain olla. Tämä kaksikko ja muu sarjakuvakaupungin väki kokoontuvat jälleen yksien kansien väliin, kun Pertti Jarlan piirtämät ja käsikirjoittamat Fingerpori-sarjakuva-albumit saavat jatkoa.


heimo_vesan_rieti_fingerporista
 

- Tammikuussa 2015 ilmestyvä kahdeksas albumi tulee olemaan kissahenkinen, paljastaa Vesa Kataisto Fingerporia kustantavasta Arktisesta Banaanista.

Tutulla tyylillä jatketaan: kansien väliin kootaan valikoituja jo julkaistuja Fingerpori-strippejä. Kaikkein tuoreimmat sarjakuvaruudut ovat ilmestyneet tässä kuussa Helsingin Sanomissa.

 

Jos Fingerporin päähenkilön kissa ei ole vielä tuttu, kerrottakoon, että Rieti on noin 7-vuotias kolli, jonka puoluekanta on "ei sit".

 

- Heimo ja Irma Vesan kotona on joskus nähty toinenkin kissa, mutta sen henkilöllisyys on toistaiseksi salainen.

 

Vesa Kataisto, miten olisi Fingerpori-kirja, joka on täynnä Rietiä ja tätä toista salaperäistä fingerporilaista kissaa?

 

- Erityinen Fingerporin kissakirja on mahdollinen tulevaisuudessa, mutta ei kuitenkaan vielä keväällä 2015.

 

 

PS.

Onko sinulla mielessä kissankarvoilla höystettyjä fingerporimaisia ideoita? Lähetä ehdotuksesi marraskuun loppuun mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Pertti Jarla valitsee parhaan toteutuskelpoisen idean, jonka lähettäjä saa Fingerpori 8 -albumin heti sen ilmestyttyä. Lisäksi kaikki, joiden ideat piirretään Fingerpori-stripiksi, saavat oman oivalluksensa perusteella piirretyn stripin originaalin itselleen.

LISÄYS 1.12.2014:
Eletään jo joulukuuta, joten enää ei voi ideoita ja ehdotuksia lähettää.  Kiitos kaikille fingerkissamaisuuksia "eräpäivään" mennessä lähettäneille!
KUVA: Arktinen Banaani


 

Kommentit  
+7 # Anu Hannukainen 04.11.2014 09:30
ollaan aloitettu meidän kisulle raakaruokinta - karjuu/sulloo kissan kurkkuun väkisin kuivaraksuja tms.
Ilmoita ylläpidolle
0 # Anu Hannukainen 04.11.2014 09:31
ei ku hups eihän sitä tähhän pitänytkään laittaa ;D
Ilmoita ylläpidolle
0 # Mervi 29.11.2014 23:12
Minun Muskakissa,kun tulen töistä nappaa suuhunsa sukat/alkkarit ja leikkii.Muska saunoo ja se on pyyhittävä saunasta tultua pyyhkeellä istuu eteen ja odottaa
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita