Näppäräsormisen käsissä lampaanvilla, korupohjat ja ruokapussit saavat kissamaisen olomuodon. Katsele, ihastele tai vaikka kokeile itse!


huovutettu_kissa1huovutettu_kissa2
 

Nämä veikeät kissakoristeet huovutin lampaanvillasta. Kissojen sisälle mahtuu myös 3/4 l pullo, joten kissat sopivat myös osaksi kattausta. Jos kissan kastelee kylmällä vedellä, juoma pysyy sen sisällä viileänä.

- Reija, Villaa ja lankaa -blogi 
kissakoru1

sydan_kissakorupyorea_kissakoru

 

Kissan saa kulkemaan mukanaan vaikka näin kaulakorussa. Tarvikkeina näissä tekemissäni kaulakoruissa on käytetty lasikapusseja, korupohjia ja valmisketjuja. Tulostettu kissan kuva liimataan lasin ja korupohjan väliin. Oikeilla välineillä näiden tekeminen on helppoa, ja käyttää voi myös oman kissan kuvaa.

- Tanja, Sata ja yksi käsityötä -blogikissakasseja


Kissanruokapussit ovat oivallista kassimateriaalia. Harmillisesti omassa taloudessani ei ole kissaa, mutta onneksi sukulaiset ovat apuna ja pusseja on tarjolla kun vaan älyää kysyä! Kissakassi on itselläni käytössä pyykkipoikakassina sopivan kokonsa ja jämäkkyytensä ansiosta. Ja tuo ohje, se on tehty alun perin siskontytölle opastukseksi oman kissakassin tekoon.

- Riikka, Rasti – aarretta näkyvissä -blogi ja siellä vuoritetun kissakassin ohje
 Syntyykö sinun käsissäsi hurrrrmaavia kissakäsitöitä? Lähetä kuva tai useampi pienen sepustuksen kera: info(a)kissakas.fi

Lisää kissamaisia käsitöitä täällä näin:


- Vau ja mau millainen kissaruno - antoi inspiraation vau ja mau millaisiin kissasukkiin
- Isoäidinneliöt pukevat myös kissaa
- Virkkaa kissalle hiirilelu - katso ohjevideo
- Villasukat kuin oman kissan tassut
- Virkkaa veikeä, pyöreä patalappukissa
- Mummun mallin mukaan villapaita kissalle
- Helppoakin helpompi ohje eli näin virkkaat pedin kissalle

- Kuvioi yhden kissan ja kahden sukan villasukat
 

Kommentit  
+2 # Tanja 05.07.2014 08:36
Ihania nämä muutkin kissa-aiheiset käsityöt! Huovutusta erityisesti aion joskus kokeilla, ei ehkä kannata aloittaa kissasta, vaan vaikka pallosta.. :)
Ilmoita ylläpidolle
0 # Heidi 28.02.2016 10:13
Tosi hienoja! Hyvä idea tuo kissanruoka pusseista tehdyt kassit! Haluaisin samanlaisen mutta olen tosi huono ompelemisessa, ehkä vien äidille läjän pusseja ja hän saa tehdä minulle. Aina on positiivista, kun keksii jonkun hauskan tavan hyötykäyttää jotain mikä menisi roskiin
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita