Kas, nyt kaivataan nimiä uuteen kissojen nimipäiväkalenteriin. Kissakas auttaa Yliopiston almanakkatoimistoa, joka julkaisee virallisia nimipäiväkalentereita ja myy kalentereiden tekijöille nimipäivien julkaisuoikeuksia. Ensimmäinen virallinen kissojen nimipäiväkalenteri julkaistiin 2011. Nyt on aika kerätä nimiä seuraavaa kissojen nimipäiväkalenterin uudistusta varten, joka toteutetaan lähivuosina.


nimikerayskissa
 


Näin osallistut kissannimien keräämiseen:
 

- Kirjoita sähköpostiviestisi otsikoksi "Kissannimikeräys".

- Kerro viestissä kissasi kutsumanimi. Jos sinulla on useita kissoja, kerro kaikkien kissojen kutsumanimet.

- Kiinnostavaa on lukea myös nimien syntytarinoita eli miten ja miksi kissallasi on juuri tämä nimi. Jos et tiedä nimen tarinaa, sekin riittää vastaukseksi.

- Rotukissojen omistajat voivat kertoa lisäksi kissojen viralliset nimet.

- Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info(miuku)kissakas.fi.Kissojen nimiä ja nimistä koostettuja listoja sekä nimitarinoita voidaan julkaista Kissakkaassa. Nimien lähettäjien sähköpostiosoitteita ei anneta ulkopuolisille.

Niin, miten paljon ja millaisia nimiä seuraavassa kissojen virallisessa nimipäiväkalenterissa julkaistaan? Se selviää, kun nimiaineisto on koottu ja tutkittu. Kissakas seuraa tilannetta ja uutisoi ja kertoo, kun on uutisoitavaa ja kerrottavaa.


Tule ja kutsu kaverisikin kokoamaan hurrrmaavaa ja hurrrjan hienoa kissannimikokoelmaa!

 

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita