Ei ole helppoa kiinalaisella palatsikissallakaan. Tämä pulskanlainen kissa etsi tyttöseuraa Kielletyn kaupungin muurien sisäpuolelta maaliskuussa 2014. Pian kuvanoton jälkeen se hyppäsi kallion kätköihin...


kiinalainen_palatsikissa
 

Muita katteja en Pekingin reissullani minäkään nähnyt – edes Kiinan muurilla - eikä tämäkään suostunut suomalaisen mirrin katsekontaktiin.


palatsikissa_kaantaa_selkansa

Kommentit  
0 # Maria 13.03.2015 10:56
Eipä ole ihme ettei muita kissoja näkynyt. Kiinassa ei ole eläinten oikeuksia juuri lainkaan. Muistattehan helmikuun kammottavan murhenäytelmän: Tuhansia Kiinassa varastettuja ja kissoja tuotiin konteissa Vietanamin ravintoloihin syötäviksi. Rajalla kuljetus pysäytettiin ja kissat kontteineen haudattiin elävinä, osa murskattiin.

Kissoistaan ja koiristaan huolehtivat eivät anna näitten vapaasti juosta kaduilla, siinä pelossa, että ne päätyvät kamalaan kuolemaan.

Turkit revitään eläviltä eläimiltä päältä ja lihat syödään. Välttäkää ihmiset kiinalaisia, korealaisia, vietanamilaisia ja thaimaalaisia tuotteita. Varsinkin turkistuotteita. Suomessakin on myynnissä esim. leluja joissa on näistä eläimistä revittyä turkkia ja jotka ääntelevät oikealla äänellä. Älkää ostako. Tai, te vapaaehtoisesti tuette tätä julmuutta. Vastustakaa myös Yuliania. Koiranlihafestivaalia joka pidetään kesällä.
Vastaa | Ilmoita ylläpidolle
Lisää kommentti

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita