Sen piti olla vain terapiaprojekti. Verkkosivuja työkseen suunnitteleva Petri Pottonen etsii netistä kissakuvia, paljon söpöjä kissakuvia. Niitä hän tarvitsee versioonsa suositusta 2048-nettipelistä.
 


Alkuperäisessä pelissä pelaaja liikuttelee numeroituja palikoita ruudukon sisällä ja yrittää saada yhtä suuret numerot vierekkäin. Kun näin tapahtuu, palikat yhdistyvät ja luku kaksinkertaistuu. Peli jatkuu, kunnes luku on 2048 tai palikoita ei voi enää liikutella.

 

Vaan mitä tekee Petri Pottonen? Hän lisää numeroiden tilalle kissoja, paljon söpöjä kissoja. 15 minuuttia ja se on siinä, 2048 Cats.

 

- Kämppikseni Charlotten päästämät Awwww..!-äännähdykset muuttuivat yhä voimakkaammiksi, kun peli eteni söpömmistä kissoista vielä söpömpiin. Silloin tiesin, että kyseessä olisi pomminvarma hitti.


2048_cats_pelitilanne

Charlottea kannattaa uskoa. Eikä vain siksi, että peliä pelataan, kunnes ruudukkoon ilmestyy Charlotten kissa, venäjänsininen Chia.

 

2048-pelin kissaversio on "awwww" muidenkin mielestä. Petri Pottonen julkaisi Facebookissa linkin peliin. Nyt noin kuukautta myöhemmin 2048 Catsia on pelannut lähes 2 300 henkilöä yhteensä 315 tunnin ajan.

 

- Kämppikseni pelasi peliä maanisesti viikkoja, kunnes onnistui saamaan kissansa kuvan.

 

Onko Pottonen saanut nyt tarpeekseen kissoista?

 

- Itse en omista kissoja, mutta selailen söpöjä kissankuvia uutislinkkien jakopalvelu Redditistä. Se rauhoittaa levotonta mieltäni.


2048_cats_game_over
 

Mutta nyt löpinät sikseen! Hyvät kissanmieliset, 2048 Cats löytyy täältä: http://petripottonen.com/2048cats/
 


 

Lisää kommentti

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita