Eräänä päivänä, kun Kalle-kolli Kabriel Kimurantti Kiehnänen avasi raukeat, uniset silmänsä, tämä tyttö katseli häntä syvänsinisellä katseellaan. Kalle oli myyty mies ja heti!

selma-hilla_kukkaniitty_untenmaa


Selma-Hilla Kukkaniitty Untenmaan kultaiseen vivahtava turkki kimalsi aamuauringossa. Yksi vaiettu salaisuus tarttui heti Kallen silmiin: kulta...tuo tyttö tietysti olisi hänen kultansa, mutta kissan turkissa kimalsi aito kulta!

Silloin hän muisti sen, tuon polttavan hetken, vuosisatojen takaa. Se oli heidän molempien ensikohtaaminen, hetki, jolloin jääkausi heitti heidät kivinä maan uumenista ja samassa kovetti heidät ylhäiseen yksinäisyyteen ja erilleen toisistaan. Mutta ohikiitävässä hetkessä, kiven murtaessa toisen pintaa, hän oli viimeksi nähnyt tuon kullan hohteen, joka nyt loisti Selma-Hillan turkin jokaisessa karvassa erikseen!


kivikissat_yhdessa


Siinä on minun vaimoni, totesi Kalle! Ja niin siinä kävi. Nuoripari istuu kesäillassa nyt niin kovin rakastuneena ja onnellisina.


Ps.
Mutta mitä tapahtui tätä ennen? Kalle-kolli Kabriel Kimurantti-Kiehnäsen tarinan ensimmäisen osaan pääset loikkaamaan täältä.
TEKSTI JA KUVAT:
Maarit Roos


Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita