Ensin luontokuvaaja Olli Korhonen julkaisi kolme tuntia Siiri-kissansa kehräystä. Nyt Ollilla on YouTubessa lisää videomateriaalia, jossa oman puutarhan linnut viihdyttävät kissakatsojaa. Vaan toimiiko video? Tule testaamaan!
 

Kun Siirin kehräysvideon suosio kasvoi, kissan isäntä kiinnostui YouTuben muusta kissoihin liittyvästä tarjonnasta. Sieltä hän löysi erilaisia lintuvideoita.

- Ne olivat kuitenkin jo alun perin kuvattu kissat mielessä ja jotkut niistä olivat minusta tosi tylsiä. Tosin minähän en ole kissa, joten voin aivan hyvin olla väärässä. Yhdistin nopeasti muutamia blogiani varten tekemiäni klippejä ja korjailin hieman niiden ääniä vain nähdekseni voisivatko nekin toimia kissojen viihdykkeenä.


kuvakaappaus_lintuvideosta
Kuva on kuvakaappaus Olli Korhosen Entertainment for Cats -videolta.


Noin kahdeksan ja puolen minuutin videolla näyttäytyy suonenjokelaisen luontokuvaajan puutarhan lintuja käpytikasta järripeippoon. Aluksi Siiri-kissa ei välittänyt tabletilla näkyvästä ja kuuluvasta lintukoosteesta. Olli Korhonen kokeili uudestaan ja niin, että tabletti ei olekaan aivan kissan lähellä vaan noin metrin päässä katselijasta.

- Siiri katsoi videon alusta loppuun. Lisäksi se oli hypätä tabletin luo jo pähkinakkelin nähdessään, mutta lintu katosi ennen kuin Siiri ehti tehdä mitään. Nähdessään sitten västäräkin, se ei enää voinut uteliaisuudelleen mitään, vaan todella hyppäsi tabletin luo.

Kiinnostaako video muita kissoja? Katsele lintukooste täältä ja kerro Ollin blogiin kommentteihin, millaisen vastaanoton video saa siellä sinun luonasi.
PS.
Kuvan lintu on pähkinänakkeli.

 

Kommentit  
+1 # Tintti Laukka 20.12.2014 23:10
Hei! Mun kissani on ISO persoona ja linssilude, mutta video ei kiinnostanut, katsoi hetken, kallisti päätänsä ja käänsi pepun videolle
Ilmoita ylläpidolle
+1 # Kirsi Koivuranta 21.12.2014 22:24
Hetken aikaa katsoi IPadia ja jatkoi itsensä nuolemista. Toinen ei reagoinut ollenkaan.
Ilmoita ylläpidolle
+1 # Merja Lehtonen 25.12.2014 23:22
Pepsi-kissani singahti heti pystyyn ja valppaana kuunteli sirkutusta. Ei katsonut kuvaa, vaan etsi lintua tabletin takaa ja lopuksi lähti hakemaan lintuja kauempaa olohuoneesta. Terävä katse koko ajan, josko jostain paistin saisi.
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita