Kas kissoja, kuten siperiankissa Lucasta, bengali Veeraa ja rescuekatti Puuttinia. Kas kissoista tietäviä asiantuntijoita, kuten eläinlääkäreinä toimivia Elisa Valantaa ja Jukka Kuusistoa. Heidät kaikki Kissakas tapasi Lemmikkimessuilla 12. - 13.11.2016.

Monta kissa-aiheista asiaa selvisi messuviikonlopun aikana. Kuten se, onko matokuuri välttämätön sisäkissoilla ja pysyvätkö kissan hampaat paremmin kunnossa, kun sille antaa luista lihaa järsittäväksi. Ehdittiinpä Puuttinin kanssa kävelylle ja selviteltiin, millainen on kissan ihanteellinen ruokavalio.

Onneksi tapaamiset ikuistettiin videolle ja videot laitettiin Kissakkaan Facebook-sivulle. Ja nyt ne löytyvät myös täältä näin. Tule katsomaan ja kuuntelemaan!

Sympaatin osastolla eläinlääkäri Elisa Valanta Eläinlääkäriasema Helmestä kertoi kissan ruokinnasta.

 

Kas, Sympaatin osastolla eläinlääkäri Elisa Valanta vastaa kissan ruokintaan liittyviin kysymyksiin.

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016


Kysyttävää riitti myös kissojen sisäsiisteydestä. Eläinlääkäri Elisa Valannan juttusilla edelleen.


Kas, Sympaatin osastolla jutellaan eläinlääkäri Elisa Valannan kanssa kissojen sisäsiisteysasioista.

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016Lemmikkimessuilla kun oltiin, sopi kysyä myös kissojen hampaista ja varhaiskastraatiosta. Asiantuntijana Jukka Kuusisto Keuruun Eläinklinikalta.Kas, täälläpä eläinlääkäri Jukka Kuusiston juttusilla Lemmikkimessuilla Sympaatin osastolla. Kissojen hampaista ja varhaiskastraatiosta rupatellaan.

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016


Mitä oireita loiset aiheuttavat kissalla? Entä voivat loiset tarttua ihmisiin? Eläinlääkäriasema Helmen Elisa Valanta antoi vastaukset useaan loisaiheiseen kysymykseen.

 

Kas, Lemmikkimessuilla Sympaatin osastolla saadaan vastauksia Kissakkaan tykkääjien esittämiin kysymyksiin.

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016

 

Lemmikkimessujen yksi rennoimmista kissatapauksista oli siperiankissa Lucas.Kas, Lucas tässä. Mennään juttelemaan lisää Lemmikkimessujen lokoisimman siperiankissan kanssa.

Julkaissut Kissakas 13. marraskuuta 2016


Seuraavaksi Puuttinin kokoinen piipahdus ELMA-messujen puolelle. Rekku Rescuen edustuskissa hoiti tehtäviää astellen ja silityksiä vastaanottaen.Kas, mennään tapaamaan Puuttinia, Rekku Rescuen osaston edustuskissaa täällä ELMA-messuilla,

Julkaissut Kissakas 13. marraskuuta 2016


Millainen kissarotu on bengali? Se selviää, kun tapasimme bengalin, tällaisen Veera-nimisen sellaisen.

 

Kas, Veeran juttusilla Lemmikkimessuilla, mau mau!

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016Sanansa oli sanottavana Petri Pietiläisellä, Kissojen maailmanhistoria -kirjan (SKS 2016) kirjoittajalla.
 


Kas, Pietiläisen Petrillä on kissa-asiaa täällä Lemmikkimessuilla. Ei ihme, onhan hän Kissojen maailmanhistorian kirjoittaja.

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016Mukava oli tavata Cygni, joka edusti Lemmikkimessuilla brittiläisiä lyhytkarvoja.

 

Kas, Cygni tässä terve! Kyselläänpäs ja katsellaanpas lisää. Niin ja Lemmikkimessuilla ollaan.

Julkaissut Kissakas 12. marraskuuta 2016 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita